Translator

Σάββατο

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ


Αναμεσα σε σταθερο πονταρισμα(FLAT BETTING),MARTINGALE και ANTI-MARTINGALE συστηματα επιλεγουμε συμφωνα με το ποσο το οποιο μπορουμε να διαθεσουμε..

-->FLAT BETTINGειναι το σταθερο πονταρισμα...το οποιο ειναι και το πιο συντηρητικο συστημα πονταρισματος το οποιο απορριπτουμε λογο γκανιοτας(στον οπαπ η γκανιοτα κυμαινεταιι περιπου στο 13%) δηλαδη μακροχρονια ειμαστε σιγουρα χαμενοι οικονομικα..

-->MARTINGALE το συστημα αυτo λοιπον, λεει οτι καθε φορα που χανουμε ενα στοιχημα, διπλασιαζουμε το επομενο πονταρισμα μας με σκοπο να βγαλουμε την προηγουμενη ζημια και να εχουμε στο τελος το αρχικο μας κερδος

-->ANTI-MARTINGALE που λεει οτι διπλασιαζουμε το στοιχημα μας καθε φορα που κερδιζουμε ενα δελτιο... εστω δηλαδη οτι εχουμε 3 συνεχεις διαδοχικες ηττες απο 100 ευρω και την τεταρτη φορα κερδιζουμε 200. Στο επομενο δελτιο στοιχηματιζουμε 200 ευρω και εαν κερδισουμε, πονταρουμε 400, 800, 1600 κλπ, μεχρι ενα σημειο που εχουμε ορισει εμεις.

-->ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ
Η θεωρια πισω απο αυτα τα συστηματα ειναι οτι εναι αδυνατο να εχουμε απειρη ακολουθια χαμενων η κερδισμενων στοιχηματων. Σε καποια φαση θα αλλαξει η ακολουθια. Αυτο στοχευουμε στο martingale, ενω στο anti-martingale προσπαθουμε να εκμεταλλευτουμε μια κερδοφορα ακολουθια στοιχηματων ωστε να βγαλουμε τα σπασμενα απο τις προηγουμενες ηττες.