Translator

Πέμπτη

ΨΥΧΟΤΡΟΠΑ ΦΑΡΜΑΚΑ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΨΥΧΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ



Οι ψυχιατροι θα ηθελαν να πιστεψετε οτι υπαρχει μια επιδημια απο ψυχικες ασθενειες και οτι τα ψυχοτροπα φαρμακα (που αλλοιωνουν το νου) ειναι η μονη θεραπεια.
Για ολοκληρες δεκαετιες δουλεψαν σκληρα για να πεισουν το κοινο οτι τα ψυχοφαρμακα τους ειναι το απαραιτητο συμπληρωμα της καθημερινης ζωης.
Εχει υπολογιστει οτι τα ψυχοφαρμακα σκοτωνουν περιπου 3.000 ατομα το μηνα. Παρ’ ολα αυτα, αυτα τα ιδια φαρμακα βοηθουν εξακολουθητικα την ψυχιατρικη να κερδιζει ενα τρισεκατομμυριο δολαρια το χρονο παγκοσμιως.
Κανεις δεν ειναι απροσβλητος απο τις εκατονταδες φανταστικες διαταραχες που εχουν επινοησει οι ψυχιατροι για να εξυπηρετησουν μια φαρμακοβιομηχανια με εσοδα πολλων δισεκατομμυριων.
μια ερευνα δειχνει οτι γυρω στο 50% ολων των Αμερικανων που αυτοκτονουν παιρνουν ψυχοτροπα φαρμακα.
ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΨΥΧΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ
Το αισθημα ντροπης (μια συνηθισμενη ανθρωπινη κατασταση) εχει καταχωρηθει ως διαταραχη κοινωνικου αγχους
Εμπορευονται και πουλουν ασθενειες, υπαρχουν φαρμακα που ψαχνουν αγοραστικο κοινο.
Οταν τελειωνουν τα συμπτωματα δεν υπαρχουν πλεον και πελατες. Ετσι, επινοουν νεες ασθενειες και με τα ψυχοφαρμακα μπορουν να επινοουν νεες ασθενειες συνεχως.
Καθημερινα πραγματα, οπως η ντροπαλοτητα, η λυπη, οπως μια στεναχωρια η μια επιλοχεια καταθλιψη μελετουνται ολα και αρχιζουν να συντογραφουν φαρμακα.
ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ
σημερα οι ψυχιατροι εργαζονται για να πρωθησουν την πιο προσφατη επινοημενη ασθενεια, την διπολικη διαταραχη ενω ολοι ξερουμε οτι τα συναισθηματικα σκαμπανεβασματα ειναι ανθρωπινα.
Λογω της συνεχουνς αναφορας της νεας αυτης ασθενειας στα ΜΜΕ και σε επιστημονικα περιοδικα εχει αυξηθει 4.000% η διαγνωση παιδιων ως διπολικα ενω παραλληλα ο αριθμος των ψυχοτροπων που τους χορηγηθηκαν εχει πενταπλασιαστει φτανωντας στις 2.5εκ συνταγογραφησεις.