Translator

Παρασκευή

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ



Επισημα η Λεσχη Μπιλντερμπεργκ ειναι μια ετησια διασκεψη 130 περιπου ατομων, οι περισσοτεροι εκ των οποιων ειναι ατομα επιρροης στους τομεις της πολιτικης, των επιχειρησεων και των τραπεζων. Η συμμετοχη γινεται μονο κατοπιν προσκλησης. Αυτη η ομαδα συνεδριαζει μια φορα καθε ετος σε πολυτελη ξενοδοχεια και θερετρα σε ολο τον κοσμο.
Κανενας ρεπορτερ δεν προσκαλειται εντος των συνεδριασεων της λεσχης και παρολο που καταγραφονται πρακτικα, δεν σημειωνονται ονοματα.
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ
Πισω απο τη δημιουργια της Ευρωπαικης Ενωσης βρισκεται η Λεσχη Μπιλντερμπεργκ, το μυστικοπαθες καρτελ των κορυφαιων τραπεζιτων, των επικεφαλης των ευρωπαικων πολυεθνικων, πολιτικων και ακαδημαικων.
Ο κυριος σκοπος της Λεσχης Μπιλντερμπεργκ απο την πρωτη της επισημη παρουσιαση στο ξενοδοχειο Bilderberg, στο Αρνεμ της Ολλανδιας το Μαιο του 1954 ηταν η δημιουργια ενος ευρωπαικού υπερκρατους.
TI ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΛΕΣΧΗ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΑ
*την παγκοσμια διακυβερνηση
*την αναγκαιοτητα ενος νεου παγκοσμιου νομισματος
*την μειωση των πληθυσμων του τριτου κοσμου
*την παγκοσμια κατανομη των τροφιμων
*την ασφαλεια του κρατους του Ισραηλ
*τον ελεγχο καθε οικονομικης δραστηριοτητας και την καθοδηγημενη πτωχευση οσων εχουν ειδικες πολιτισμικες αντιστασεις... για να υποταχθουν στην Παγκοσμια Τραπεζα και το Διεθνες Νομισματικο Ταμειο
*την κατευθυνομενη μεταναστευση μουσουλμανικων πληθυσμων στην Ευρωπη